Recept på Björnbärsmarmelad med apelsin
1 liter björnbär, tunnt skal från en ekologiskt odlad apelsin och syltsocker efter smak (5 dl). Strimla det tunna apelsinskalet fint och lägg det tillsammans med björnbären i en kastrull. Vill man ha den lite syrligare tillsatt 1 tsk citronsyra . Koka i 5 minuter och tillsätt sedan sockret. Koka ytterligare 2 minuter. Färdigt. Den här sylten passar även till ostbrickan, speciellt till en lagrad getost.
Blackberries and Mexican sour Gherkins
Dessa små gurkor smakar gudomligt gott och skall direkt från plantan tycker jag.
TYRA
Ha en trevlig helg - I wish you all a happy weekend!
8 comments:
My absolute favourite gherkins!!!!
Vilka spännande små gurkor!
Så vackert du har det i ditt växthus!
mvh, Anja
Vero du kan få frö om du vill, ha en fin helg.
Anja Tackar va kul att du gillar det.
Åh, ett sådant fint växthus du har! Vilka sköna stunder du måtte ha där inne!
Katarina
Katarina, tack. Visst är det så, man har ju ett annat klimat där inne. När det viner runt knutarna så har jag ju vindstilla och så fort solen är uppe så blir det ju mysigt varmt. :-)
Really beautiful....delicious
Vilka söta gurkor,
våra söta björnbär är slut nu.
Hi Tyra!
Thanks for your kind comment on my blog today!:)
Now I remember that you are the one with the wonderful green house!
I love your photo from the beautiful inside!
Warmest wishes from Germany sends
Carola
Post a Comment