This post, 'From King Edward to Pommes Duchesse' was originally uploaded and written by Tyra at the blog Tyra's Garden http://waxholm.blogspot.com/
From dear friend King Edward to Pommes Duchesse, do pop over into The Greenhouse and read what is cookin' in this week ABC post about a 'Tater' King.
Det är ABC Wednesday och denna veckas bokstav är K, välkommen in till The Greenhouse och läs mer om min kära vän King Edward.
TYRA
9 comments:
Love the names of those spuds! ;)
Our family staple!
Oh dear I still need to plant mine!!
I've never grown potatoes but love to eat them cooked almost anyway. Those are pretty with the pink shading.
Marnie
Love mashed with butter and parmesan cheese!!
Thanks for visiting.
Yes spring is (?) here with more than 10 C
Cold during nights but as long as the snow is done for this season, there is hope for summer people
Om jag vore kung, skulle jag förbjuda uppkallning av botatisar efter mig, och det på direkten! Men, vid närmare eftertanke .... det är ju en synnerligen god knöl! /Ruben - your favourite blogger
Nån potatiskännare sa nyss, att King Edward är bäst.
Intressant att veta bakgrunden om våra kära potatisar och King Edward en av de godaste. En underbar grönsak! Min favorit bland potatisar är den typiskt värmländska snöbollspotatisen! Härligt "mjäll" och god. //Anna
Post a Comment